Beste guitaar-, live optreden-, festival-,… , Headbanger’s Balls Fest liefhebber,

We hebben zopas -samen met jullie- helaas geen positief nieuws ontvangen van de Belgische veiligheidsraad. De versoepelingen van de maatregelen ten gevolge van de Covid-19 epidemie zijn on hold gezet tot 1 september 2020. Met wat we nu weten, is dit helaas onvoldoende om HBF20 te kunnen laten doorgaan in een indoor ‘festivalmodus’ zoals wij dit gewoon zijn en willen op 19 september 2020.

We willen benadrukken dat wij deze maatregelen enerzijds betreuren, maar zeker wensen te respecteren en eenieders veiligheid als primair beschouwen.

We hebben dan ook beslist om Headbanger’s Balls Fest 2020 voor een 2e keer uit te stellen en de datum dan maar ineens over de jaargrens te tillen naar de (eerder) voorziene Headbanger’s Balls Fest 2021 datum van 1 mei 2021.

???? ????????? ?????? ?? ???????? ??????? voor Headbanger’s Balls Fest 2020 ??????? ?????? voor Headbanger’s Balls Fest 2021!
(dus hou u vooral niet in op: www.eventbrite.be/e/headbangers-balls-fest-2020-tickets-719… )

????… ?? ?? ??? ???? ??????:
We kunnen jullie alvast meegeven dat de voor #HBF21 -al eerder bevestigde- Amerikanen van Spirit Adrift en Corrosion Of Conformity van de partij zijn op 1 mei 2021.
?? ??? ???? ?????? ???? ??????!:
zowel Orange Goblin die hun 25 jarige bestaan komen vieren met een exclusieve Belgische show ?? Phil Campbell and the Bastard Sons plays Official Motörhead volgen mee naar deze nieuwe datum!! U leest het goed!! 🙂

We trachten voor de rest zo veel als mogelijk de bands van de #HBF20 affiche mee te nemen naar de line-up voor #HBF21, meer info hierover volgt asap.

Wij danken jullie alvast voor jullie trouwe support en begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden.

Keep the spirit alive, horns up en hou jullie goed!