Win een meet & greet voor 2 personen met de bandleden van Rotting Christ in ons backstage café! Geniet er van alle dranken & fingerfood tijdens deze onvergetelijke babbel. En als kers op de taart, verlaat na deze unieke beleving -het trouwens enkel voor bands toegankelijke café- met een gratis zuipkaart van nog eens 10 gewone consumpties op zak om samen met je vrienden na te genieten tijden de nu al legendarische gig van Rotting Christ in jawel, De Leest in Izegem!

Wat moet je hiervoor doen: Verander jouw omslagfoto door de onderstaande banner van nu tot en met 30/4/18.  Bevestig je deelname door een mail te sturen met de titel “Check mijn omslagfoto, ik wil graag samen met Rotting Christ in de backstage bar!” naar het adres contest-wedstrijd(at)headbangersballs.be. Vermeld ook jouw Facebook-naam. Deelnemen kan tot en met zondag 11 maart 2018.

Good luck!

Noot: deze wedstrijd betreft een upgrade van jouw festivalticket!

—————————————————————————————————————————————————————————–

Win a meet & greet for 2 with the band members of Rotting Christ in our backstage café at HBF. Enjoy the beverages and finger foods whilst having this onforgetable chat. And for the cherry on the pie: after leaving this unique moment, we will help you to get over your emotions with a 10 digit drinking card. This way you will be prepared for the legendary gig of Rotting Christ in De Leest, Izegem!

What to do: Make the banner below your Facebook cover photo from now until April 30th. Confirm your participation in this contest by sending the mail with title “Check my cover photo, I would like to hang out in the backstage bar with Rotting Christ” to contest-wedstrijd(at)headbangersballs.be. Mention your Facebook page name! You can participate ’till Sunday the 11th of March.

Good luck!

Note: this contest is an upgrade to your festival ticket!